Pendraken Miniatures Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
16 October 2017, 11:08:09 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
The last two Warband armies are now available with both the Eldritch Vampires and Samurai Apes released!
241620 Posts in 14635 Topics by 2051 Members
Latest Member: Moggy1000
* Home Help Search Calendar Login Register
+  Pendraken Miniatures Forum
|-+  Welcome
| |-+  Forum Info
| | |-+  Trouble posting
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Trouble posting  (Read 1326 times)
Nosher
Major General
*
Posts: 3132



WWW
« on: 25 May 2017, 08:44:19 AM »

for the past 24 hours Ive been getting this message when trying to post on the rules section.

Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.
Logged

I don't think my wife likes me very much, when I had a heart attack she wrote for an ambulance.
 
Frank Carson
Nosher
Major General
*
Posts: 3132



WWW
« Reply #1 on: 25 May 2017, 08:44:59 AM »

Weird that it only seems to be happening on the rules thread......
Logged

I don't think my wife likes me very much, when I had a heart attack she wrote for an ambulance.
 
Frank Carson
toxicpixie
Major General
*
Posts: 3602



« Reply #2 on: 25 May 2017, 09:10:55 AM »

Did you have any apostrophes in the thread title? That buggers it!
Logged

I provide a cheap, quick painting service to get you table top quality figures ready to roll - www.facebook.com/jtppainting
ianrs54
Playtester
Lieutenant General
*
Posts: 5820



WWW
« Reply #3 on: 25 May 2017, 09:22:05 AM »

Worked for me just now - using testing. - Leon, you can delete that un.
Logged

FOG IN CHANNEL - EUROPE CUT OFF HURRAY
d_Guy
Brigadier
*
Posts: 2486



WWW
« Reply #4 on: 30 May 2017, 03:10:39 AM »

OK this is weird,
About 30min ago I posted in Urbancohort painting thread - I got a long URL and a "page not currently available" - made a copy of my post and recycled - but my post had already appeared in the thread. Now Urban's thread continues to show as having a new post - nothing seems to clear it for me - not even the general purpose "Mark as Read".
I rebooted my iPad - no joy.
Logged off - exited - returned and logged in - no joy.

I am now going to do another reply to see if that will clear what ever is stuck.

OK the new post unstuck it. If a moderator wants to delete my "test" post from Urban's thread that's cool.
If not - it will simply be a laconic post - as useful as many that I make Smiley
« Last Edit: 30 May 2017, 03:15:58 AM by d_Guy » Logged

http://inredcoatragsattired.com
https://leadenshipsandtinmen.com
"Now I have become Trite, the destroyer of threads"
Terry37
Lieutenant
*
Posts: 268



« Reply #5 on: 27 July 2017, 02:47:15 PM »

I seem to be experiencing trying to post under the General Discussion thread. I keep getting "Hacking Attempt". I am not trying to hack anything, but there are three Photobucket pictures embedded?Huh?

Terry
Logged
Terry37
Lieutenant
*
Posts: 268



« Reply #6 on: 31 July 2017, 03:21:06 AM »

Thanks to Leon, got it all worked out. Yep, had an apostrophe in my title line.

Thanks Leon!!!

Terry
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!