Pendraken Miniatures Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
28 April 2017, 08:46:14 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
The WWII releases continue, with some new and revamped models!
228843 Posts in 13902 Topics by 1956 Members
Latest Member: patwarg
* Home Help Search Calendar Login Register
+  Pendraken Miniatures Forum
|-+  Welcome
| |-+  Forum Info
| | |-+  Another Problem posting
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Another Problem posting  (Read 365 times)
T13A
Second Lieutenant
*
Posts: 123



« on: 04 April 2017, 07:51:26 PM »

Hi

I have been trying to post a new topic on the BKC bit for most of the day and keep getting this message:

"Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator."



When I try again I get a message saying I have already posted.

Just letting you know.

Cheers Paul
Logged
fred.
Major General
*
Posts: 3893



WWW
« Reply #1 on: 04 April 2017, 09:51:21 PM »

There is an issue with apostrophes (') in subject lines.

Try without any, and it should work.

There are a couple of other characters that the forum software seems to dislike - but I can't recall what those are, but if you are getting an error, try removing everything other than letters and numbers from the subject line!
Logged

2011 Painting Competition - Winner!
2012 Painting Competition - 2 x Runner-Up!
2016 Painting Competition - Runner-Up!
T13A
Second Lieutenant
*
Posts: 123



« Reply #2 on: 05 April 2017, 09:58:34 AM »

Hi Fred

It worked. Many thanks.

Cheers Paul
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!