Pendraken Miniatures Forum

Welcome => Forum Info => Topic started by: Techno on 29 November 2018, 07:15:41 AM



Title: Forum slow, very early this morning ?
Post by: Techno on 29 November 2018, 07:15:41 AM
It seems fine now, though.

I had to come out, as it was just hanging, doing nothing....So I hope I haven't missed any topics that I'd normally comment on !

Cheers - Phil


Title: Re: Forum slow, very early this morning ?
Post by: ianrs54 on 29 November 2018, 09:29:01 AM
Well we didna miss you Phil. No probs for me ATM


Title: Re: Forum slow, very early this morning ?
Post by: Techno on 29 November 2018, 10:17:11 AM
Nor here, Ian. (Now)

I thought the intraweb connection in the wilds of Pembrokeshire might have been playing silly b's....But having come out of the forum, I tried the Beeb's News site......and that worked perfectly.

Might have been some routine maintenance on the site......Said he guessing wildly.

Cheers - Phil


Title: Re: Forum slow, very early this morning ?
Post by: Leman on 29 November 2018, 10:37:52 AM
Mine has been slow this morning either as a result of Storm Diana, or, more likely, Safari having upgraded itself and turning my reasonably fast computer into a snail again.


Title: Re: Forum slow, very early this morning ?
Post by: Techno on 29 November 2018, 10:54:25 AM
Mine has been slow this morning either as a result of Storm Diana,

I drove through that, fairly early on......I'd have felt safer driving thro' six inches (15cm ?) of snow......It was VILE !!!...Playing 'pot-hole slalom' and trying not to hit all the water running down the sides of the road.

Cheers - Phil


Title: Re: Forum slow, very early this morning ?
Post by: Leman on 29 November 2018, 03:57:29 PM
Restarted computer - now back to normal.